Optioneel

Customer Collective versterkt e-commerce expertise met overname Ancor’d

Monday 30th of January 2023

Customer Collective (Diegem), een ecosysteem dat bedrijven ondersteunt om hun groei te versterken, vergroot zijn expertise in e-commerce met de overname van Ancor’d (Zonhoven). Ancor’d is een snel groeiend e-commerce agency dat gespecialiseerd is in Magento/Adobe Commerce.

Met Ancor’d versterkt de Customer Collective-groep zijn expertise in het bouwen van performante en schaalbare e-commerce platformen op basis van Magento/Adobe Commerce, één van de meest effectieve platformen voor het ontwikkelen van webshops. Als Adobe Commerce-partner biedt Ancor’d zijn klanten een totaalpakket, van advies over volledige e-commerce transformaties en de vele mogelijkheden van Magento/Adobe Commerce tot end-to-end project delivery.

Ancor’d is opgericht met veeleisende klanten in het achterhoofd en wil de beste Magento-talenten aantrekken, ongeacht waar ze zich bevinden. Dankzij management teams in België en Portugal en een team van ontwikkelaars, architecten en project managers in meer dan vijf Europese en Zuid-Amerikaanse landen staat Ancor’d klaar voor klanten uit heel Europa en de VS die op zoek zijn naar absolute topkwaliteit op technisch vlak.

De e-commerce specialist is bijvoorbeeld in de Belgische textielsector aan de slag voor Stanley/Stella, maar ondersteunt ook een Amerikaans B2B-bedrijf uit de voedingsdistributie en werkte bovendien eerder al samen met Customer Collective aan uiteenlopende e-commerce projecten.

De sterke punten van Ancor’d zijn onder andere de expertise, transparantie en nononsense aanpak van het bedrijf. Het team bestaat uit zorgvuldig geselecteerde senior ontwikkelaars die complexe zakelijke problemen vertalen naar robuuste technische resultaten. Ancor’d onderscheidt zich door tijdig hoogstaande oplossingen te leveren en daarbij een open en vloeiende communicatie met de klanten onderhouden.

Ancor’d ontwikkelt al meer dan twaalf jaar lang Magento/Adobe Commerce-projecten in meerdere landen in Europa en de VS. De beslissing om zich uitsluitend op die concrete tool te richten, was bovendien een weloverwogen keuze. De flexibiliteit van Magento/Adobe Commerce is immers ongeëvenaard, wat elk project meteen ook futureproof maakt. Hierdoor zijn ook kleine en middelgrote ondernemingen in staat om uit te groeien tot spelers van internationaal niveau.

(Vl.n.r. Grégory Delens – managing partner Customer Collective, Stijn Meysen – operations manager Ancor’d, Gabriel Somoza – managing director Ancor’d, Emanuel Nuyts – managing partner Customer Collective, Regis De Preter – investment manager Down 2 Earth Capital en Marco Martinelli – commercial director Ancor’d (op het scherm)

Customer Collective
Discover here